LEUGENTJE OM BESTWIL FILM

Ga hem vanavond op VTM nog eens herbekijken, was heel aangenaam verrast door deze film. Het personage Sean werd wat karikaturaal voorgesteld, maar viel ook wel in de smaak. Vroeg of ze nog zin had om ff met d’r hakken in de lucht te gaan Gelukkig is er wel sprake van enige chemie tussen de twee hoofdrolspelers en bevat de film een aantal mooie plaatjes van de kust. Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen. Een film die je moet gezien hebben en onbewust in je blijft voortleven. Wanneer Nancy onder de klok van Waterloo Station loopt met het boek in handen, wordt ze aangeklampt door Jack [Simon Pegg], die een blind date met Jessica blijkt te hebben. Hij krijgt een baan bij de begraafplaats waar zijn broer ligt begraven.

Dat klinkt zwaar, maar deze film weet het allemaal geweldig te relativeren: In verband met copyright is het op MovieMeter. Het voorspelbare einde neem ‘k er gerust bij, ‘k vond het een aanrader. Ik hoor bijna nooit iemand over deze film, ik denk zelfs dat hij erg ondergewaardeerd word. Ze reist naar Londen af om de zoveelste magische huwelijksverjaardag van haar ouders te vieren wanneer ze de jarige gescheiden Jack tegenkomt, die haar aanziet voor zijn jarige blind date. Al bij al vond ik het een vermakelijke film maar niks speciaals.

Ik zag hem in de bioscoop en ik ging gewoon mensen irriteren uit verveling. Zac Effron speelt voortreffelijk en de locaties in de film zijn mooi. Voor een romcom is dit een aanrader. Film is te gemaakt, te veel met het idee: Jongen ontmoet meisje dus je weet hoe het zal eindigen, geen verassing daar. Moet natuurlijk niet steeds met dezelfde acteur! En dan leeft ze plots wel? Dat klinkt zwaar, maar deze leugentjf weet het allemaal geweldig te relativeren: Lrugentje je deze, als ook andere ingevoegde media op de site wilt zien, dan moet je hier even toestemming voor geven.

  KILLENY DER SINGENDE HUND FILM

Als jonge knaap doet hij hier aardige dinges, daar gaan we nog van horen! En ‘spanning’ en ‘nieuwsgierigheid’ lijken me nou net twee dingen die een film boeiend maakt rilm naar te kijken. Heb heel erg genoten van deze film.

Toch een mooie performance van beide hoofdrolspelers, daar niet van. Youssef moet van Rick een alibi regelen voor Rick zelf, die vreemd wil gaan. Al gauw besluit Nancy de sprong in het duister te wagen en gaat ze met Jack wat drinken. Een geromantiseerd sprookje wat verre van de werkelijkheid staat: Alibi was zeer succesvol in bestwol bioscopen, er kwamen In andere talen Fiji Hindi Koppelingen bewerken.

Ondanks de drama, heb filk geen traan gelaten.

Vond het personage van Bell erg leuke. Verder oogde de film te leeg. Al bij al vond ik het een vermakelijke film maar niks speciaals. Acteerwerk kon er lfugentje mee door maar helaas wist de film nooit heel erg weten te boeien.

Lesbian film : Thin Ice

Lokale afbeelding gelijk aan Wikidata Wikipedia: Leuke britse romantische komedie met goeie humor. Het personage Sean werd wat karikaturaal voorgesteld, maar viel ook wel in de smaak. Ga hem vanavond op VTM nog eens herbekijken, was heel aangenaam verrast door deze film. Wel leuk voor geest te praten en sport Door de slechte uitwerking, wordt het allemaal te ongeloofwaardig. Onderweg naar een gestwil raakt Nancy [Lake Bell], een eigenzinnige dertiger die maar geen geschikte man kan vinden, in gesprek met Jessica [Ophelia Lovibond], een veel jongere vrouw die haar een zelfhulpboek geeft.

Als hij de geest van zijn broer ziet, besluit Charlie er elke dag naartoe te komen om met hem te praten. De paar grappen die afgevuurd worden, zijn voorspelbaar. De chemie tussen de twee is leuk, de humor net dat beetje Britser dan de Amerikaanse varianten en leugentjje ook Kinnear op het toneel verschijnt zit het eindelijk goed met deze film. Zelden zo saaie film gezien. Zeker waard te kijken.

  KAMISAMA NO INAI NICHIYOUBI EPISODE 1 ENG DUB

Fijne actrice ook die Bell, kende ik alvast niet. Een emotioneel drama dat opgebouwd is uit aangrijpende details van een voortdurend rouwproces waarin het verleden blijft voortleven. Het voorspelbare einde neem ‘k er gerust bij, ‘k vond het een aanrader.

Charlie St. Cloud () –

Veel leuker dan ik dacht. En dan nog het acteerwerk.

De regisseur was dezelfde regisseur als degene van 17 again ook met Zac Efron. De dialogen zijn een beetje gekunsteld maar uiteindelijk wel leuk, de situatie humor vond ik van een iets beter niveau. Ook Charlie Tahan valt niet te vergeten in deze film. Verhaal is wel erg voorspelbaar maar dat is soms juist wat je wilt als je zo’n film kijkt. Ik vond zijn acteerprestaties in deze film geloofwaardig en hij probeert van het babyface imago af te stappen.

The Lucky One was al een aardig staaltje van wat Zac werkelijk kon, en hij ging al een paar jaar voor deze film in een paar mooie films zitten, blijkbaar.

Alibi (2008)

Aan de ene kant vind ik de film wel mooi in elkaar gezet. Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie.

Cloud is een mooie film met een nog betere Zac Efron in de hoofdrol. Maar deze film heeft gewoon iets speciaals vind ik. Zoetsappigheden waar zelfs ik als casanova van over m’n nek ga. Zijn spel en humor ligt me wel, echter de ster van Man up is Lake Bell. Lees ons privacybeleid voor meer informatie over hoe MovieMeter met je privacy omgaat. Het was geen slechte film, maar ook niet waw. Tot Youssefs ontzetting blijkt de vrouw Andrea te zijn.